Strängnäs till semifinal – efter målrik tillställning

Strängnäs FC har stått för en osannolik säsong som man inledde med fyra förluster och med få spelare från föregående säsong. Under lördagskvällen kvalificerade man sig för SM-semifinal vilket är klubbens bästa facit någonsin.

Strängnäs hade inför matchen ett måls överläge och man satte sig genast i bra sits när man i inledningen av returen gick upp i en 3-0-ledning. Hemmalaget svarade med två snabba reduceringar där första halvlek till slut blev 5-3 till Strängnäs.

Strängnäs inledde sedan andra halvlek med att utöka sin ledning till 6-3 men Uddevalla svarade för en stark prestation där man vänder underläget till 7-6 och man var därmed lika i totalen. Denna glädje skulle dock bara vara i ungefär en minut innan Sosseh i Strängnäs kvitterade vilket också blev slutresultatet till Strängnäs glädje.

Matchfakta

IFK Uddevalla – Strängnäs FC 7-7 (3-5)

Målen, Uddevalla: Farhan Yousufi 2, Granit Berisha, Idris Abdi, Jahid Jawid, Wahid Jawid, Fredrik Söderqvist

Målen, Strängnäs: Rinor Nushi 3, Alagi Sosseh 2, Yanku Marrah, Hussein Aly

Strängnäs FC vidare till semifinal efter totalt 10-9.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img