Efter uttåget – tränaren lämnar Djurgården

0
Foto: Krister Melin

Förra helgen spelades SM-semifinalerna för damer där det stod klart att det blir en finalrepris från förra säsongen där IFK Göteborg ska försvara sitt guld mot GAIS Futsal. GAIS knep sin finalplats efter att ha besegrat Djurgårdens IF, där man vände ett underläge till seger i ett förlängningsdrama. En svidande förlust förstås för Djurgården som till nästa säsong får leta efter en ny huvudtränare. 

Futsalmagasinet kan baserat på uppgifter från insatta källor avslöja att Stockholmsklubben får klara sig utan den omtyckte tränaren Benjamin Namini som efter tre säsonger lämnar uppdraget som tränare.

Nyheten är fortfarande inte officiell från Djurgårdslägret och anledningen till att Namini lämnat uppdraget han haft de tre senaste säsongerna är för närvarande oklart.

I ett sms till Futsalmagasinet bekräftar Namini uppgifterna, men önskar vänta med ytterligare kommentarer tills efter finalerna spelats då han anser denna tid av säsongen enbart ska handla om glädje och inget annat.

Benjamin Namini kom till Djurgårdens IF inför säsongen 2018/19 och innan dess hade han två SM-guld och ett silver med Lindahl FF. Namini är sedan tidigare förbundskapten för damernas dövlandslag i futsal.