Målvakten förlängde med ÖSK Futsal

0
Foto: Krister Melin

Örebro SK Futsal som tog SM-silver förra säsongen har haft en mindre kul vår där rapporteringen i stort har handlat om spelare efter spelare som har lämnat finallaget.

MISSA INTE: SFL: Klara nyförvärv och spelarförluster

Nu kan dock ÖSK äntligen få glädja sig över lite trevligare nyheter, och under onsdagen presenterade de sin första pusselbit i Martin Herlin som förlänger. I och med detta så är den landslagsmeriterade målvakten klar för sin tredje säsong i ÖSK.

– Det känns bra att ha skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Jag går in på min tredje säsong nu och jag trivs bra i klubben. Skönt att Francis Maciel da Costa förlängde så vi kan bygga vidare på det han påbörjade förra året. Klubben visar att de tror på mig och jag ska göra allt jag kan för att hjälpa klubben, mina medspelare och styrelsen att nå nya framgångar med ÖSK Futsal. Vi ses i idrottshuset, säger Herlin till klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Bröderna blir kvar i SFL