IFK Uddevalla värvar och förlänger – hemvändare klar

0
Foto: David Gerd

IFK Uddevalla hade en skön avslutning under föregående månad. Efter att att ha presenterat flera förlängningar så rodde man i hamn ytterligen en förlängning samt sitt första nyförvärv för säsongen.

Förlängningen som var den fjärde i ordningen var Linus Skarin som blir Uddevalla trogen även kommande säsong. Han noterades för 6 mål på 11 matcher i SFL.

Förutom presentationen av Skarin så har IFK Uddevalla även presenterat sitt första nyförvärv som också är en hemvändare i Donat Gashi.

MISSA INTE: SFL: Klara nyförvärv och spelarförluster

Gashi värvades till AFC Eskilstuna inför förra säsongen efter att ha gjort en stark säsong 2019/20 i Uddevalla där han gjorde 26 mål på 20 matcher i SFL:s grundserie samt 3 mål i slutspelet.

I AFC blev det inte lika framgångsrikt. Han noterades endast för 13 mål på 18 matcher i SFL i ett AFC som slogs ut av ÖSK Futsal i SM-kvartsfinalen.

Det är otroligt roligt att Donat är tillbaka där han hör hemma. Jag ville ha honom i laget för jag vet att det blir poäng. En dröm är ju att han blir lika viktig som sist han spelade i Uddevalla. I Donat får vi en väldigt rutinerad spelare och jag här helt säker på att han kommer bidra till att hela laget lyfter sig, säger huvudtränaren Angelo Vega till klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Så spelas RFL nästa säsong

LÄS ÄVEN: Så spelas division 1 nästa säsong