Duon stannar i Borås AIK

0
Montage. Foto: Borås AIK

Förra säsongen nådde Borås AIK SM-slutspelet efter att ha knipit den åttonde och sista slutspelsplatsen. Väl där blev det respass i kvartsfinalen mot IFK Göteborg som vann kvartsfinalen med totalt 11-7.

Nu blickar laget från textilstaden framåt mot nya mål och nu har man börjat presentera sina första pusselbitar av den trupp som ska spela i SFL i höst. De första spelarna som är klara är Arjan Mostafa och Hassan Najafi som förlänger med Borås AIK.

Mostafa har spelat för Borås AIK sedan säsongen 2017/18, och föregående säsong noterades han för 9 mål i SFL. Najafi har i sin tur representerat laget sedan säsongen 2019/20 och stod den senaste säsongen för en stark sådan där han noterades för 15 mål.

LÄS ÄVEN: Här är lagen som Hammarby IF får möta i Champions League-kvalet