Mållöst i IFK Uddevallas premiärmatch

0
Foto: David Gerd

Under söndagen spelades det tre matcher i Svenska Futsalligan där bland annat IFK Uddevalla tog emot Stallarholmens SK hemma i Agnebergshallen.

När lagen mötte varandra föregående säsong så gick gästerna under namnet Strängnäs FC men numera så är dem en del av Stallarholmen.

Första halvleken bjöd på en mållös och intensiv sådan. Uddevalla är det piggare laget med flera chanser, mot ett Stallarholmen som försöker att komma rätt och som försökte utnyttja en del omställningar som man fick.

I andra halvlek fortsätter hemmalaget att skapa möjligheter där Poja Tahmi i gästernas mål räddar kvar sitt lag i matchen och är den stora skillnaden mellan förlust och oavgjord. Matchen blir till slut oavgjord och dem stora vinnarna i matchen är Stallarholmen som får med sig en poäng hem till Sörmland.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

IFK Uddevalla Futsal – Stallarholmens SK 0-0 (0-0)