ÖSK Futsal starkast i Örebroderbyt

På fredagskvällen tog Örebro SK Futsal sin tredje seger på lika många matcher, detta efter att ha besegrat Örebro FC hemma i Gamla Idrottshuset.

Det var två duktiga lag som beträdde planen där ÖFC var laget som hade mest intiativ där man störde ÖSK i deras uppspelsfas och var allmänt besvärliga mot hemmalaget med flera möjligheter till ledning.

LÄS ÄVEN: Delad poäng i Hammarbys hemmapremiär

ÖSK hade också chanser och var dock det effektivaste laget som gick upp i en 3-0-ledning och kunde gå till paus med 3-1.

Det självförtroende som ÖSK byggde upp under första halvlek, tog man med sig in i den andra halvlek där man tidigt ökar på sin ledning med två mål i en match där siffrorna rinner iväg till 9-2.

Svenska Futsalligan

Örebro SK Futsal – Örebro FC 9-2(3-1)

Målen, ÖSK: Självmål, Jose Da Silva Junior 2, Martin Cruz, Washington Fernandes 2, Leonardo Mielli, Senad Berisha, Sergio Morales

Målen, ÖFC: Philip Hjalmarsson, Mads Falck