IFK Uddevalla fortfarande obesegrade – seger mot AFC Eskilstuna

0
Foto: David Gerd

Under lördagen tog IFK Uddevalla emot AFC Eskilstuna hemma i Agnebergshallen. Detta var också tränaren Mikael Alfredssons officiella comeback i IFK Uddevalla.

MISSA INTE: Alfredsson tillbaka i IFK Uddevalla

Första halvleken präglades av två duktiga lag som hade väl koll på varandra vilket syntes på planen då lagen inledningsvis inte bjöd på så mycket. Det skulle dröja innan dem där riktigt heta chanserna kom.

Med sex minuter kvar till paus skulle hemmalaget ta ledningen genom Gashi som gjorde hål på sina gamla lagkamrater. Denna lycka skulle bli kortvarig då AFC genom Durovoc svarade med en snabb replik. Durovic skulle sedan fastställa halvtidsresultatet efter att ha hittat krysset med minuten kvar.

I andra halvlek kopplar hemmalaget upp sig och en bit in i andra halvlek så får man ett par lyckosamma minuter där både Berisha och Gashi vänder underläget till flermålsledning.

Bortalaget återhämtar sig inte från denna tunga period utan förlorar till slut matchen med 5-3. I och med detta så är IFK Uddevalla fortfarande obesegrade i årets SFL där man efter fyra spelade matcher kommer att ha 8 poäng. AFC Eskilstuna har 4 poäng.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

IFK Uddevalla – AFC Eskilstuna 5-3 (1-2)

Målen, IFK: Donat Gashi 2, Granit Berisha 2, Nadim Raisi

Målen, AFC: Nikola Durovic 2, Ayoub Abassi