Målfest när Örebro besegrade Libertá – fem nya mål av Falck

Ettan kom, tvåan kom, trean kom, tjugoettan kommer så småningom.

Så hade publiken i Gamla Idrottshuset kunnat sjungit med gott samvete, för det blev en målrik tillställning när Örebro FC besegrade Libertá FC under söndagen.

Hemmalaget tog kommando direkt och fick jubla tio gånger innan paus. I andra halvlek fortsatte målproduktionen och man skulle till slut vinna matchen med 21-1 där Libertá fick med sig ett tröstmål i målprotokollet.

För Mads Falck så blev det fem nya mål och den danske stjärnan leder SFL:s skytteliga med 16 gjorda mål. För Örebro innebar segern att man numera är tvåa i tabellen, med tre poäng upp till Örebro SK Futsal som leder serien.

För Libertás del så fortsätter den tunga inledningen på säsongen där man fortfarande är poänglösa samt har en målskillnad på 3-42.

Svenska Futsalligan

Örebro FC – Libertá FC 21-1 (10-0)

Målen, ÖFC: Mads Falck 5, Simon Chamoun 4, Dino Garaca 2, Armir Bosnjakovic 2, Christoffer Skoog 2, Jonathan Rasch 2, Ramil Ghreibo, Philip Hjalmarsson, självmål 2

Målen, Libertá: Alban Tahiri