FC Rosengård förstärker med utländsk rutin

0

I fredags smygstartades division 1 Västra Götaland med en match där Nol IK besegrade Färgelanda IF med 5-2. Idag fortsätter premiäromgången och detta med ett på pappret riktigt toppmöte mellan FC Rosengård och FC Lidköping United.

Lidköping har inför säsongen gjort en satsning där flera nyförvärv med SFL-erfarenhet har presenterats. Man har också värvat två spelare som spelar i det grönländska landslaget, men Rosengård har även dem gjort en kraftsamling som heter duga.

Det skånska laget har under några dagar presenterat flera spännande nyförvärv av utländsk börd. Spelarna det handlar om är José Carlos, Jorge Bellvert, Carlos Anós, Jorge Ruiz, Vitor Manata, Jesus Gomez Ortiz samt landslagsmeriterade Carlos Muñoz som har spelat i spanska landslaget.

Samtliga av dessa spelare har spelat futsal på god nivå i antingen Spanien eller andra europeiska ligor.

Matchen mellan FC Rosengård och FC Lidköping United startar klockan 15.00.