ÖSK Futsal nollade Torslanda – Berisha tvåmålsskytt

0
Foto: Krister Melin

Under lördagen spelades det tre matcher i Svenska Futsalligan där bland annat serieledarna Örebro SK Futsal tog emot Torslanda IK hemma i Gamla Idrottshuset.

Gästerna från västkusten fick genast sätta sig i ett försvarsläge mot hemmalaget som visade upp stort bollinnehav och kreativitet. Denna energi som ÖSK startade med gav tidigt utdelning genom Bebé och kort därefter ökade man på sin ledning två gånger om.

ÖSK Futsal kunde sedan öka på sin ledning och gå till paus med en behaglig ledning på 5-0. I andra halvlek fortsatte man med att spela kompromisslöst och siffrorna fortsatte att rulla iväg till 8-0. Som om det inte vore nog med motgångar så drog även Naser i Torslanda på sig sitt andra gula kort vilket innebar utvisning.

Matchen blev tillslut 9-0 till ÖSK efter att Torslanda råkat gjort ett självmål i slutsekunderna. Segern innebär att man befäster sin serieledning medans Torslanda fortfarande är kvar under slutspelsträdet.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Örebro SK Futsal – Torslanda IK 9-0 (5-0)

Målen, ÖSK: Bebé, Leonardo Mieli, Hussein Fawaz, Sergio Morales, Albin Björnram, Emil Björklund, Senad Berisha 2, självmål, Washington Luiz

Utvisning, Torslanda: Amir Naser