Förre Uddevalla-tränaren till GAIS Futsal

0
Foto: GAIS Futsal och Krister melin

I lördags spelade GAIS Futsal sin andra RFL-match för säsong när man besegrade Ektorp FK borta med 6-0.

Bredvid Åsa Hansson som coachade GAIS så fanns ett annat bekant ansikte bredvid henne, nämligen Lalo Rojas som är ny hjälptränare i Makrillarna.

Rojas är främst känd för sin tid i IFK Uddevalla där han ingick i ledarstaben i både herrlaget samt damlaget. Han har också tränat Herrestads AIF:s damer i RFL.


När GAIS Futsal hörde av sig lät det väldigt spännande och roligt. Jag lockades såklart av GAIS Futsal då de har ett väldigt bra lag och att jag hade jobbat med flera spelare innan. Innan jag bestämde mig, pratade jag lite extra med Emma Andersson och hon berättade bara positiva saker om föreningen. Så till slut kunde jag inte låta denna chans flyga i väg, säger Rojas bland annat till GAIS hemsida.

Nästa match för GAIS Futsal är på söndag. Då tar man emot Hittarps IK hemma i Lundenhallen.