En halvlek räckte för Djurgården mot Rågsved

Förra helgen gick Djurårdens IF och Rågsveds IF in i årets upplaga RFL med blandade resultat. Djurgården besegrade Södertälje FC borta medans Rågsved fick med sig en poäng borta mot Örebro FC.

Under lördagen mötte dessa två lag varandra och för Djurgårdens del blev det andra raka segern på lika många matcher. Det hann knappt gå en minut innan Djurgården tog ledningen genom Stegius, på första anfallet som dem hade. Därefter hade man mestadels av första halvlek som slutar 7-1 till gästerna.

I andra halvlek höjer sig hemmalaget sig något och stör Djurgården som inte får till några mål. Istället så gör Rågsved ett tröstmål som också blev den enda som hamnade i målprotokollet.

RFL Svealand

Rågsveds IF – Djurgårdens IF 2-7 (1-7)

Målen, Rågsved: Nazanin Vaseghpanah 2

Målen, Djurgården: Madeleine Stegius 3, Mirjam Lindgren, Anna Meijer, Linda Lundström, Shamiram Yakob