Så slutade omgång 15 i SFL

0
Foto: David Gerd

Omgång 15 i Svenska Futsalligan har spelats och fem matcher avverkades. Matchen mellan Stallarholmens SK och Skoftebyns IF fick ställas in på grund av att Skoftebyn har drabbats av coronafall inom truppen.

Hela 46 mål gjordes i omgången och flest jubel hittades i Agnebergshallen där tabelltvåan IFK Uddevalla besegrade Norrköping FK med 11-2. Man avgjorde matchen tidigt där man efter några minuter hade 3-0. I och med detta så är Uddevalla fortfarande obesegrade i årets upplaga av SFL.

Det skönaste jublet hittades i Stenungsunds Arena. Nedflyttningshotade Libertá FC ledde med 5-2 mot ett formsvagt Örebro FC som inför matchen hade fyra raka förluster. Med 3.30 kvar av matchen gör Örebro en vändning där de hämtar upp underläget till slutresultatet 5-5.

Resultat

IFK Uddevalla – Norrköping FK 11-2

Örebro SK Futsal – IFK Göteborg 3-1

Borås AIK – AFC Eskilstuna 6-3

Hammarby IF – Torslanda IK 7-3

Libertá FC – Örebro FC 5-5

LÄS ÄVEN: Skoftebyn ställer in dubbla matcher