Division 1: Kalmar återtog serieledningen i Östra Götaland

Det har spelats futsal i division 1 Östra Götaland och med tre omgångar kvar så ser det ut som att det blir en nervkittlande avslutning i serien.

Inför omgång 11 ledde Ektorp FK serien på 25 poäng och hade tre poäng ner till FC Kalmar och Dribbla United FK, och man hade chansen att behålla sitt momentum när man gästade Rågsveds IF som låg näst sist i tabellen. Denna match gick Rågsved vinnande ur och lämnade därmed nedflyttning.

I och med detta så hade Dribbla United FK möjlighet att vid seger gå upp på samma poäng som Ektorp. Man gästade i sin tur jumbon Söder Futsal och även denna match skulle bjuda på en skräll.

Det såg ut som att Ilir Terbunja i Dribbla skulle rädda poäng i slutet av matchen men Velimir Markovic i hemmalaget ville annat och skulle sedan bli matchhjälte när han avgjorde i slutminuten.

Omgången avslutades sedan under söndagen när FC Kalmar tog emot Latorps IF och här var det ingen snack om saken. Det småländska laget nollade Latorp och tog därmed över serieledningen i division 1 Östra Götaland. Segern gör att kalmar leder serien på målskillnad.

Resultat

Djurgårdens IF – Sickla IF 1-3

Rågsveds IF – Ektorp FK 4-3

Söder Futsal – Dribbla United FK 4-3

FC Kalmar – Latorps IF 4-0

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img