Så slutade omgång 17 i SFL

Omgång 17 i Svenska Futsalligan är nu avslutad och det blev en omgång som bjöd på fyra matcher.

Matcherna mellan IFK Göteborg och Stallarholmens SK samt Skoftebyns IF och Örebro FC fick ställas in på grund av covid i IFK Göteborg och Örebro. Dessa två matcher kommer att få nya speldatum.

Seriens två främsta lag ÖSK Futsal och IFK Uddevalla gjorde inga besvikna. ÖSK nollade Norrköping FK hemma i Gamla Idrottshuset. Uddevalla visade i sin tur upp ett fint register när man besegrade Borås AIK med 7-4, en match som man ledde med 7-0 innan Borås ryckte upp sig och snyggade till siffrorna.

I bottenstriden tog AFC Eskilstuna en viktig seger mot Torslanda IK som besegrades i Lundby Strand. Segern betyder att tabelltian AFC har fem poäng ner till nedflyttningshotade Torslanda och Libertá som parkerar på 7 poäng.

För Libertá FC blev det en tung söndag då man gästade de regerande svenska mästarna Hammarby IF i Eriksdalshallen. Precis som i omgången innan så kom Libertá till spel med en tunn trupp och siffrorna skulle sedan rinna iväg till 17-1. Dystra siffror för jumbon från Stenungsund.

Nästa omgång spelas 26-30 januari.

Resultat

Örebro SK Futsal – Norrköping FK 3-0

IFK Uddevalla – Borås AIK 7-4

Torslanda IK – AFC Eskilstuna 3-6

Hammarby IF – Libertá FC 17-1

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img