Pepeljak tvåmålsskytt när Norrköping slog Eskilstuna

Svenska Futsalligan har nyligen haft ett landslagsuppehåll och på onsdagskvällen spelades den första matchen i omgång 18 där AFC Eskilstuna tog emot Norrköpiing FK.

En viktig match för respektive lag där Eskilstuna kämpar för fortsatt spel i högstaligan medans Norrköping ville försvara sin slutspelsplats.

Hemmalaget skulle vara dem som tog ledningen vilket dem gick till paus med, och i början av andra halvleken ökades den på till 2-0.

För Norrköping så saknade man inte målchanser utan man försökte och försökte att göra mål men det ville sig inte, men när det är nio minuter kvar av matchen så händer det något. Gästerna gör två mål inom loppet av en minut och fick vittring av detta.

Senare tog dem ledningen genom Pepeljak som några minuter tidigare hade kvitterat och vändningen är ett faktum. AFC försökte därefter att jaga kvittering med jokerspel utan framgång.

I och med segerns avancerar Norrköping upp till en fjärdeplats i tabellen. Vissa lag har dock färre spelade matcher. För AFC så är man fortfarande tia i tabellen med 12 poäng och fem poäng ner till nedflyttningshotade Torslanda/Libertá.