Inför serieavslutningen – tränaren lämnar Ektorp

Imorgon ska det avgöras vilket lag som kommer att representera division 1 Östra Götaland i kvalet till Svenska Futsalligan.

Just nu leder Ektorp FK serien på 31 poäng och har 3 poäng ner till FC Kalmar och Dribbla United FK som skuggar serieledaren. I slutomgången tar Ektorp emot Dribbla hemma i Norrköping, men man gör detta utan Luciano Lorca som har varit deras huvudtränare sedan förra säsongen.

Det är Norrköping Tidningar som har gått ut med nyheten att Ektorp FK går skilda vägar med Lorca som bland annat att har två SM-guld på damsidan.

Anledningen är att den avhoppade tränaren även jobbar som kommentator på Eurosport och har därmed inskrivet i sitt kontrakt att han inte får representera en SFL-förening, vilket även stoppar han från deltagande i ett eventuellt SFL-kval.

Trots detta så hade Lorca kunnat varit med i serieavslutningen mot Dribbla men så blir det inte. Han hintar också om en annan orsak till denna lösning.

Jag har valt att kliva åt sidan. Det blev för många kockar, men det kan bara finnas en Gordon Ramsay, säger Luciano Lorca som också hoppas att hans gamla klubb ska ordna kvalplatsen.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img