Så slutade söndagens SFL-matcher

Under söndagen spelades det två matcher i Svenska Futsalligan.

För jumbon Libertá FC blev det en dyster söndag som resulterade i en ny förlust, denna gång mot Borås AIK. Man var förvisso med inledningsvis när man hade 1-1. Ett par snabba mål av Borås gjorde att luften gick ur hemmalaget och man återhämtade sig inte från detta utan siffrorna rann istället iväg till slutresultatet 3-11.

På västkusten tog IFK Göteborg emot Stallarholmens SK, två lag som dagen innan inkasserade en varsin vinst i protokollet. Publiken i Lundenhallen fick uppleva en jämn kamp som Stallarholmen gick vinnande ur, och de har i och med segern bärgat hem sin tredje raka seger.

Resultat

Libertá FC – Borås AIK 3-11

IFK Göteborg – Stallarholmens SK 3-5

LÄS ÄVEN: Portugal vann EM-guld

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img