KLART: Division 1 och RFL ställs in i Norrland

Den dystra rubriken talar sitt tydliga språk. Till hösten blir herrarnas division 1 samt damernas högstaliga i futsal, RFL en serie mindre. Division 1 går från fyra till tre serier. RFL krymps från tre serier till två.

Den stora anledningen till detta är att för få lag har anmält sig till division 1 Norrland och RFL Norrland. Detta bekräftar en representant från Svenska Fotbollsförbundets tävlingsavdelning när Futsalmagasinet lyfte frågan.

Detta problem har den norrländska futsalregionen haft i flera säsonger när det kommer till ovannämnda serier där lag drar sig ur sin serie, samtidigt som man har haft bekymmer med att attrahera lag till att anmäla sitt intresse till respektive serie.

Föregående säsong ställdes division 1 Norrland in och samma säsong genomfördes RFL Norrland med endast fyra deltagande lag.

MISSA INTE: Här är årets division 1-serier

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img