Internationell prägel när Stallarholmen värvar trio

0
Foto: Krister Melin

Föregående säsong blev det en fjärdeplacering i SFL:s grundserie för Stallarholmens SK. I SM-slutspelet blev det uttåg redan i kvartsfinalen efter att ha IFK Göteborg dragit det längsta strået.

Om det blir en sportslig förbättring den kommande säsongen återstår att se men klubben från Strängnäs har redan nu visat intentioner på att de vill avancera uppåt. Den sportsliga ledningen har den senaste tiden visat sin styrka med tre intressanta nyförvärv där man har satsat på erfarenhet och internationell prägel.

LÄS ÄVEN: Flera nya pusselbitar på plats i ÖSK Futsal

Det första nyförvärvet i Stallarholmen blev Rafael Giorgio som har erfarenhet från ligaspel i både Finland och Italien. Det andra nyförvärvet är brassen Fabio ”Fabinho” Farias som kommer närmast från Örebro SK Futsal som han tog SM-guld med. Detta blev Fabinhos enda säsong i ÖSK som han kom till inför förra säsongen.

Det tredje och senaste nyförvärvet heter Hiram Celso som har erfarenhet från polsk ligaspel där han senast representerade Futsal Piast Gliwice. Celso beskrivs som en hungrig spelare med mycket erfarenhet.

Förutom detta så har Stallarholmen även förlängt med Hussein Aly samt tappat stjärnan Adnan Cirak som kommer att representera Hammarby IF i SFL.