AFC och Stallarholmen värvar från varandra

AFC Eskilstuna rustar inför sin fjärde säsong i Svenska Futsalligan.

Efter den mindre lyckade fjolårssäsongen som resulterade i både en tiondeplacering samt missad slutspel för första gången sedan SFL-inträdet, så hoppas man kunna ta revansch på sig själva.

Den sportsliga ledningen har nu inför säsongen presenterat delar av SFL-truppen där man först har förlängt med Felix Wall, San Sartip Salman, Ahmed Ibrahim, Nikola Durovic och Lukman Murad. Jamaal Raage gör comeback i AFC efter en säsongs frånvaro.

Värvar målvaktsduo – tappar kuggen

När det kommer till nyförvärv så har man valt att stärka upp målvaktsidan med Deniz Arpacik och Divar Matte som återvänder hem till AFC. Duon kommer närmast från storsatsande Stallarholmens SK som inte vill vara sämre än sin lokalrival.

Stallarholmen valde i sin tur att värva landslagsmeriterade Ayoub Abassi som har varit en viktig del av AFC sedan de debuterade i SFL. Abassi har under sina tre säsonger i SFL mäktat med 51 mål i SFL:s grundserie.

LÄS ÄVEN: Så gick det för ÖSK Futsal i försäsongspremiären

LÄS ÄVEN: Han lämnar Västerås AFG

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img