SFL: ÖSK och Norrköping flyttar upp talanger

Föregående säsong hade juniorserien SFL P19 premiär. Serien var ett pilotprojekt för att stimulera SFL-klubbarna till att satsa mer på ungdomsverksamhet.

Första upplagan vanns av AFC Esikstuna som besegrade Borås AIK i finalen. Trea blev Norrköping FK som besegrade IFK Göteborg i bronsmatchen. Inför denna säsong så kan man redan börja se resultat av P19-satsningen då två SFL-klubbar nyligen har flyttat upp spelare till sina representationslag.

Det är de regerande svenska mästarna Örebro SK Futsal som flyttar upp Alexis De Ridder som redan förra säsongen noterades för 6 matcher i SFL varav en match var i slutspelet. Förutom detta så blev det även matcher i division 2 och SFL P19 för han.

Även Norrköping FK satsar på framtiden när de väljer att flytta upp målvakten Mohammed Albomnajil. Han är listad för två SFL-matcher som skedde under förr förra säsongen men har under föregående säsong spelat i både division 2 och SFL P19 med Norrköpings juniorlag.

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal vände och vann över Gentofte

LÄS ÄVEN: Zhubi lämnar Göteborg

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img