Seger och förlust för damlandslaget i Alingsås

Föregående vecka hade damlandslaget en samling i Alingsås där en trenationsturnering med Polen och Finland stod på agendan.

Detta skulle vara det stora genrepet inför EM-kvalet som är i Oktober där de sista detaljerna skulle falla på plats. Damlandslaget inledde turneringen med seger mot Polen där siffrorna tillskrevs 5-3.

I den avslutande matchen och tillika ”finalen” mot Finland så blev det desto tuffare för det blågula landslaget. Lagen mötte varandra redan i Juni och då vann Finland med 4-1, och historian skulle upprepa sig även denna gång. Finland vann denna match med samma siffror och vann även turneringen.

Matchfakta

Trenationsturnering

Match 1

Sverige – Polen 5-3 (2-1)

Målen, Sverige: Moa Glans 2, Rebecka Rolin, Madeleine Stegius, Isabel Maria Aguliar

Match 2

Sverige – Finland 1-4 (0-2)

Målen, Sverige: Ida Lindqvist

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img