Här är VM-kvaltruppen mot Nordmakedonien

I Oktober väntar nya matcher för det svenska herrlandslaget. Efter den lyckade veckan under Nordic Cup som slutade med turneringsseger så går landslaget in i VM-kvalet med välbehövligt självförtroende.

7 Oktober inleder man Main Round i VM-kvalet mot Nordmakedonien hemma i Allingsås. Tre dagar senare väntar en vänskapslandskamp borta mot Gilbraltar.

I den trupp som Matija Dulvat har tagit ut så finns det tre spelare som inte var med i Nordic Cup. Viktor Mossberg gör comeback i landslagstruppen. Senaste gången han deltog var i Nordic Cup som spelades i slutet av 2021. Även Yanku Marrah är tillbaka. Han var uttagen till den senaste samlingen men fick utgå.

Den tredje spelaren är Camil Altun som i och med uttagningen har möjlighet att få debutera i landslagströjan. Lagkamraten från Borås Abdoulie Bojang som nyligen debuterade under Nordic Cup, har bevisligen imponerat på landslagsledningen i den mån att han får fortsatt förtroende nu när landslaget går in i VM-kvalet.

Andra förändringar är Peiman Pahlevan, Liridon Makolli, Senad Berisha, Adnan Cirak och Tolga Ayranci som var med i förra samlingen men som nu inte är med i den kommande truppen.

Truppen

Målvakter

Camil Altun, Borås AIK

Viktor Jansson, Skoftebyns IF

Viktor Sääf, IFK Göteborg

Utespelare

Mattin Najafi, Borås AIK

Noraldin Azizi, Uddevalla Futsal Club

Haidar Bejan, IFK Göteborg

Abdoulie Bojang, Borås AIK

Donat Gashi, Uddevalla Futsal Club

Yanku Marrah, Stallarholmens SK

Viktor Mossberg, Skoftebyns IF

Fehim Smajlovic, IFK Göteborg

Fredrik Söderqvist, Uddevalla Futsal Club

Petrit Zhubi, Borås AIK

Gabriel Diaz, Hammarby IF

Albert Hiseni, Uddevalla Futsal Club

Enes Poyraz, Borås AIK

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img