Duon lämnar ÖSK Futsal – klara för utlandsspel

Om en vecka drar Svenska Futsalligan igång och grundserien rivstartar där de regerande svenska mästarna Örebro SK Futsal gästar Norrköping FK borta i Mässhallen.

ÖSK Futsal har haft en stark försäsong med bland annat dubbla segrar över de danska mästarna JB Gentoft Futsal samt gruppseger i det preliminära Champions League-kvalet men inför den kommande SFL-premiären så står det klart att man tappar två betydande spelare.

Spelarna det handlar om är brassen Washington Luiz som lämnar för de Mimel Lucenec Futsal som är regerande mästare i Slovaken. Spanjoren Sergio Morales lämnar för ASD Futsal Mazara 2020 som spelar i Serie C i Italien.

Luiz noterades för 8 mål i SFL:s grundserie samt 3 mål i slutspelet, medans Morales stod för 12 mål i grundserien och 3 mål i slutspelet.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img