FM Fantasy är tillbaka – ta ut ditt drömlag från SFL

Futsalmagasinet tillsammans med Svensk Elitfotboll, SEF, är i dag mycket glada och stolta över att få kunna presentera återkomsten av FM Fantasy. Fantasyspelet där du tar ut dina spelare från Svenska Futsalligan och där du får poäng utefter hur de presterar i verkligheten.

Krister Melin, chefredaktör Futsalmagasinet:

“Det känns jättekul att vi äntligen drar igång en ny säsong av FM Fantasy och jag ser fram emot att få se vilka spelare som alla deltagare har tagit ut till sina lag. Jag känner också en stor glädje att Svensk Elitfotboll som vi har inlett en relation med, vill vara en del av FM Fantasy.”

Lasse Ternström, ligaansvarig SFL på SEF:

Ett fantasyspel baserat på SFL hjälper till att öka intresset kring ligan, lagen och spelarna. Det är därför roligt att kunna presentera detta samarbete med Futsalmagasinet, där vi ger våra fans möjlighet att plocka ut sin drömfemma och tävla om att bli Sveriges bästa Futsal Fantasy Manager.”

FM Fantasy kommer att öppna för registrering omgående och första omgången i spelet inleds i samband med SFL:s första omgång 30 september, och fortlöper sedan under grundserien.

Tänk smart, välj rätt, utmana dina kompisar och kollegor och var dessutom med och tävla om fina priser!

TILL FM FANTASY

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img