Djurgården besegrade Hammarby i RFL-premiären

Premiäromgången i RFL Götaland bjöd under lördagen på ett Stockholmsderby mellan SM-tvåan Djurgårdens IF som tog emot nykomlingen Hammarby IF hemma i Hjorthagshallen.

Den lilla sporthallen som ligger mysigt till i huvudstaden hade näst intill fulla läktare vars publik bjöds på en jämn match om något spretigt spel där hemmalaget tog ledningen genom landslagsspelaren Rolin, vilket man gick till paus med.

Jovanovic som tidigare har representerat Sätra SK och Rågsveds IF ökade på ledningen två gånger innan nykomlingen fick hål på dem. Djurgården skulle sedan öka på sin ledning ytterlige två gånger där slutresultatet till slut blev 5-2 till publikens jubel.

Matchfakta

RFL Svealand

Djurgårdens IF – Hammarby IF 5-2 (1-0)

Målen, Djurgården: Mirjana Jovanovic 3, Rebecca Rolin, Matilda Stegius

Målen, Hammarby IF: Natalia Fuentes, självmål

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img