Division 1: Resultat från omgång 2

Omgång 2 i herrarnas Division 1 spelades i slutet av den föregående veckan och så gick det för lagen i de tre olika serierna.

Västra Götaland

I Jönköping bjöds det på Champagnefutsal där publiken fick bevittna hela 21 mål när Nol IK bortaslog FC Real Internacional med 13-8. Detta var Nols andra seger på lika många matcher. Även Torslanda IK och Dribbla United FK tog sin andra seger för säsongen. FC Lidköping United tog sina första poäng i segermatchen mot Färgelanda IF.

Resultat

Landvetter IS – Dribbla United FK 0-2

FC Real Internacional – Nol IK 8-13

FC Lidköping United – Färgelanda IF 5-2

Torslanda IK – Borås City FC 4-2

Östra Götaland

I Kalmar spelades det en profilerad match mellan två lag med SFL-ambitioner. 600 åskådare fick se när Ektorp FK besegrade FC Kalmar med 6-4. Linköping Futsal SK tog säsongens första poäng när de besegrade Spårvägens FF hemma i Sporthallen. Motala FK och Rågsveds IF spelade oavgjort. Kalmar United tog sin första seger för säsongen.

Resultat

Katrineholm City FC – Kalmar United FK 3-5

Linköping Futsal SK – Spårvägens FF 8-3

FC Kalmar – Ektorp FK 4-6

Motala FK – Rågsveds IF 5-5

Norra Svealand

Nykomlingen Elastico FC har fått en flygande start på säsongen. Laget från Köping besegrade fjolårstvåan FC Bosna som får vänta på sin första seger. Djurgårdens IF och Sevdah IF fick en varsin poäng och Ankaret FK radade upp en ny seger. Dem besegrade nykomlingen Årsunda som trots sin förlust har gjort det väl i säsongsinledning.

Matchen mellan FC Europe Juniors och Bro IK är uppskjuten.

Resultat

FC Bosna – Elastico FC 7-8

Sevdah IF – Djurgårdens IF 1-1

Ankaret FK – Årsunda IF 5-4

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img