Här är spelarna som kan bli årets futsalspelare

Förra året vann Fredrik Söderqvist och Madeleine Stegius titeln som årets futsalsspelare på herr och damsidan. I slutet av året ska utmärkelsen delas ut på nytt och då finns förra årets vinnare återigen bland de nominerade.

Den 27 december ska Svensk Fotboll hyllas med programmet Fotbollsåret 2022 som de senaste åren har kommit att ersätta Fotbollsgalan. I sedvanlig ordning så ska utmärkelser delas ut och inom Svensk Futsal så finns utmärkelsen Årets futsalspelare.

På herrsidan har följande nominerats: Fredrik Söderqvist (Uddevalla FC), Fehim Smajlovic (IFK Göteborg) och Viktor Jansson (Skoftebyns IF).

På damsidan har följande nominerats: Madeleine Stegius (Kick Off C5), Linda Lundström (Djurgårdens IF) och Moa Glans (GAIS Futsal).

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img