ÖSK-trion klar för lokalrivalen

Tabellåttan Örebro FC har slagit på stort när de för ett par veckor sedan presenterade Senad Berisha, Henrik Rodriguez och Amel Rastoder från de svenska mästarna Örebro SK Futsal.

För Senad Berisha och Henrik Rodriguez blir detta en återkomst till ÖFC, där Berisha återvänder till klubben efter mer än en säsong i ÖSK där han fick vinna SM-guld. För Rodriguez som värvades till ÖSK inför nuvarande säsong, så blev det en snabb vända tillbaka till ÖFC.

Amel Rastoder är dock helt ny i ÖFC-kretsar. Han återvände till ÖSK inför nuvarande säsong efter ett par år i Akaa Futsal i finska ligan, och nu efter några månader i ÖSK så väntar spel för rivalen ÖFC.

Berisha och Roudriguez har sedan debuten i ÖFC gjort ett varsitt mål var på två matcher, medans Rastoder endast har avverkat en match där han blev mållös.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img