Division 1: Ny förlust för nedflyttningshotade Torslanda

Förre SFL-klubben Torslanda IK har fått en tuff start i division 1 där man just nu riskerar nedflyttning till division 2.

Mycket är sig likt i Torslanda som de senaste säsongerna tillhörde den absoluta bottenskiktet i Svenska Futsalligan som man sedan åkte ur föregående säsong. Denna säsong i division 1 Västra Götaland så har det inte varit så mycket annorlundare för den Hisingen-baserade klubben.

Halva serien är avklarad för Torslanda som har haft en tung start på omstarten i division 1. Sju matcher är som sagt spelade och man har endast inkasserat två segrar på dessa matcher, dvs sex poäng. I den senaste omgången som spelades i fredags så mötte man serieledarna Nol IK som man delvis skakade, och man hade till och med en ledning på 3-2, men Nol stod för en pigg sluttamp och kunde därmed vända sitt underläge till en 4-3-seger.

I och med segern för Nol IK så bibehåller man sin serieledning på 16 poäng med tre poäng ner till FC Real Internacional som har andraplatsen. Torslanda parkerar just nu på sjundeplatsen men har en poäng upp till Färgelanda IF som har sjätteplatsen.

Matchfakta

Division 1 Västra Götaland

Nol IK – Torslanda IK 4-3 (2-1)

Målen, Nol: Gavan Ayoub 2, Hadi Hamzeh, Jafet Menghestab

Målen, Torslanda: Joel Reintz 3

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img