Viktiga pusselbitar lämnar Uddevalla

Han värvades till Uddevalla FC inför säsongen och vilken succé det har blivit för William Dresch som under SFL:s första halva har mäktat med 17 mål.

MISSA INTE: Här är stjärnans nya klubbadress

Nu står det klart att Uddevalla FC tappar sin brasse som för tillfället ligger trea i SFL:s skytteliga. Även hans landsman Rodrigo Saldanha lämnar rollen som huvudtränare.

Tunga tapp för Uddevalla och enligt tidningen Bohusläningen så ska ekonomiska motiv vara en bidragande orsak till att det blev som det blev. Avtal fanns för bägge brassarna men när klubben inte fick in dem intäkterna som man hade hoppats på, så tvingades man att omförhandla avtalen vilket man inte lyckades med.

Ersättare till Saldanha blir Mikael Vega som återvänder till sin gamla roll som huvudtränare. Han lämnade tränarbänken inför säsongen, för att bli sportchef men har under säsongen assisterat Saldanha. Assisterande tränare blir Arlind Sadriu som har ett förflutet som både spelare och ledare i Uddevalla.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img