Profil klar för division 1-klubb

Årets säsong av Division 1 Västra Götaland bjuder på en spännande slutspurt av serien.

Med fyra matcher kvar av serien så är det endast fem poäng mellan serieledaren FC Real Internacional och tabellsexan FC Lidköping United. Tvåa är Nol IK från Ale som hoppas kunna ta den åtråvärda kvalplatsen som serievinnaren får, och dem hoppas kunna göra detta med Martin Smedberg Dalence som är klar för laget.

Det var under en webbsändning under den senaste matchen där Nol IK förlorade mot Dribbla United FK med 6-3, som nyförvärvet presenterades. Någon debut kom dock inte under förlustmatchen.

Martin Smedberg Dalence är välkänt namn och är mest känd för sin fotbollskarriär med bland annat spel i IFK Norrköping, IFK Göteborg och Bolivias landslag. Inom futsal har han tillhört lag som FC Ibra, IFK Uddevalla och IFK Göteborg.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img