Lagkamrater i bråk efter nykomlingens storförlust

Målfest och bråk. Det hettade till ordentligt efter IFK Göteborgs storseger mot FC Rosengård.

Under lördagen bjöd topplaget IFK Göteborg på målkalas hemma i Lundby Strand. Nykomlingen och tabelljumbon FC Rosengård stod för motståndet och hemmalaget skulle visa sig vara ett par snäpp vassare denna match.

Younes Raisi stod för fem mål när IFK Göteborg besegrade FC Rosengård med 14-3, en seger som gör att Göteborg är tvåa i tabellen efter denna omgång.

MISSA INTE: Småländskt lag gör FC Kalmar sällskap i SFL-kvalet

Efter matchen var det självklart många spelare i FC Rosengård som var besvikna över nederlaget och sina prestationer. Två spelare som av allt att döma var extra besvikna var målvakten Jesus Gomez Ortiz och utespelaren Eliyas Roshan som hamnade i en fysisk situation med varandra.

I den webbsändning som man kan se i appen SFL-live, så kunde den uppmärksamme bevittna hur Roshan efter matchen hamnar i en intensiv diskussion med Ortiz som sitter på avbytarbänken och inte syns i bild förrän han reser sig upp.

Lagkamraten Fabio da Silva försökte att separera duon men händelsen eskalerade när Roshan utdelar en örfil mot Ortiz vilket gjorde den sistnämnde ursinnig och det resterande bråket hamnade sedan utanför bild. Kort därefter kunde spelarna separeras av lagkamrater och matchfunktionärer.

Förutom ovanstående bråk så drog Eliyas Roshan och Jesus Gomez Ortiz på sig ett varsitt gult kort under matchens gång och duon är därmed avstängda i sin kommande match mot Örebro FC, efter att ha dragit på sig sina tredje varningar för säsongen.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

IFK Göteborg – FC Rosengård 14-3 (6-1)

Målen, Göteborg: Younes Raisi 5, Hampus Furublad 3, Fehim Smajlovic 2, Franniel Pilier 2, Emilio Rossi, Farhad Ariyaeeravesh

Målen, Rosengård: Darko Jocikj, självmål 2

Varning, Göteborg: Younes Rais

Varning, Rosengård: Fitim Miftari, Darko Jocikj, Eliyas Roshan, Jesus Gomes Ortizi

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img