Norrköping skrällde mot SM-tvåan

Omgång 19 i Svenska Futsalligan är spelad och det största ekot hittades i Mässhallen när SM-tvåan föll mot Norrköping FK.

Norrköping hade aldrig besegrat Uddevalla inför söndagens match och det närmaste seger som östgötarna hade var under föregående säsong när man fick oavgjort på hemmaplan mot Uddevalla.

Norrköping kom till matchen med två 8-1-förluster mot Hammarby IF och Skoftebyns IF och precis som i de föregående matcherna så inledde motståndarna målskyttet. Norrköping kunde dock gå till paus med ett likaläge efter att Musan överlistat Favretto med ett distansskott.

I andra halvlek ger Pepeljak sitt lag ledningen efter ett frisparksmål. Matchen blev till slut 3-1 efter mål av återigen Musan, denna gång i öppet mål efter att Uddevalla satsat på spel med flygande målvakt.

I och med segern så avancerar Norrköping upp på en sjundeplats i tabellen. Uddevalla tappar en placering och är numera tabellfyra.