Här är lagen som är klara för division 1 nästa säsong

Nu är det klart vilka sex lag som tar steget från division 2 till divison 1, där två före detta SFL-klubbar tar plats.

I helgen avslutades kvalet till division 1 där Stockholm och Skåne hade fina framgångar. Från huvudstaden så vann SFL-duon Söder Futsal och Sickla IF sina avslutande matcher vilket innebar att de vann sina grupper och återvänder därmed till division 1 efter en säsong i division 2.

Division 1 Västra Götaland kommer till nästa säsong att ha tre lag från Skåne. FC Rosengård degraderades som sagt från SFL och nu får dem sällskap av Lunds FC och Listorps IF som vann sina kvalgrupper. Listorp besegrade förra SFL-klubben GAIS Futsal i sin avslutande kvalmatch.

Även Assyriska FC samt Eskilstuna Futsal Klubb är klara för division 1 och samtliga lag förutom Söder och Sickla är nya i division 1-sammanhang.

Klara lag

Söder Futsal (Stockholm)

Futsal Klubb Eskilstuna

Sickla IF (Stockholm)

Assyriska FC Jönköping

Lunds FC

Listorps IF (Helsingborg)

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img