Örebro SK Futsal vinner SFL:s grundserie – för tredje gången på raken

De regerande svenska mästarna Örebro SK Futsal vinner Svenska Futsalligans grundserie för tredje säsongen i rad.

Det var under lördagen som den tredje raka seriesegern säkrades för ÖSK Futsal. Dem hade ett försprång på 4 poäng ner till IFK Göteborg som var tvingade att vinna för att hålla drömmen om seriesegern vid liv inför slutomgången.

Göteborg lyckades dock inte att krympa avståndet mot serieledarna utan dem förlorde hemma mot Uddevalla FC med 1-3 vilket gjorde att ÖSK kunde fira triumfen hemma i soffan. Dagen efter tog ÖSK Futsal emot Norrköping FK där man vann med 5-3.

I och med seriesegern så får ÖSK möjlighet att vara första lag att välja motståndare i inför det kommande kvartsfinalspelet. Dem får också hemmafördel i slutspelet där kvartsfinaler och semifinaler spelas i bäst av tre matcher.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img