Så slutade sista omgången i SFL

Stallarholmens SK och Norrköping FK knep dem två sista slutspelsplatserna när SFL:s grundserie skulle avslutas.

Det var under söndagen som omgång 22 i Svenska Futsalligan avverkades där flera placeringar skulle fastställas. I toppskiktet var det sedan tidigare klart att Örebro SK och IFK Göteborg skulle sluta etta respektive tvåa. Plats tre stod mellan Borås AIK som hade en poäng ner till fyran Uddevalla FC. Bägge lagen vann sina matcher och inga förändringar skedde.

Kampen om plats fem stod mellan Skoftebyns IF och Hammarby IF som även dem hade en poäng mellan varandra. Bägge lagen vann sina matcher och Skoftebyn behöll därmed sin femteplats.

Dem två sista slutspelsplatserna stod mellan Norrköping FK, Stallarholmens SK och Örebro FC. Örebro hade i omgången innan säkrat sitt SFL-kontrakt men hade fortfarande vittring på slutspelet men de var då tvungna att vinna samtidigt som nån av konkurrenterna skulle tappa poäng till deras fördel. Så blev det inte utan Örebro föll hemma mot Borås samtidigt som Stallarholmen besegrade ÖSK Futsal vilket gjorde att Stallarholmen slutade sjua. Norrköping kryssade mot Göteborg vilket innebar att de slutade åtta i tabellen.

Resultat

Hammarby IF – Västerås FC 8-2

Uddevalla FC – FC Rosengård 13-2

Norrköping FK – IFK Göteborg 4-4

Stallarholmens SK – Örebro SK Futsal 5-3

Örebro FC – Borås AIK 3-7

AFC Eskilstuna – Skoftebyns IF 2-10

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img