Örebro SK Futsal klart för ny SM-final

Örebro SK Futsal har gjort det igen! De regerande svenska mästarna är klara för sin tredje raka SM-final, detta efter att ha besegrat Hammarby IF i två raka matcher i semifinalen.

Det var på torsdagskvällen som det blev klart att mästarna återigen får spela SM-final. ÖSK vann som sagt det första mötet med 5-1 och möttes av ett revanschsuget Hammarby som resultatmässigt höll jämnt i den först halvleken där respektive lag gick till paus med ett likaläge.

Tidigt i den andra halvleken gav Tauan sitt ÖSK ledningen vilket man senare ökar på flera gånger till det slutliga resultat 6-1. Semifinalen bjöd på elva varningar och en utvisning där Fredrik Notice stod för det sistnämnda.

Matchfakta

SM-slutspel: Semifinal 2

Hammarby IF – Örebro SK Futsal 1-6 (1-1)

Målen, Hammarby: Adnan Cirak

Målen, ÖSK: Maicon Tauan 2, Bebé 2, Hussein Fawaz, Martin Herlin

Utvisning, Hammarby: Fredrik Notice

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img