Blandade resultat för Sverige i Kroatien

En ny matchdag är avklarad i Kroatien och veckans första seger får vänta för svensk del.

Under gårdagen spelade herr och damlandslaget sina första matcher i Kroatien och Futsal Week där man inledde med en varsin förlust mot Polen och Italien. Idag hade bägge landslagen möjlighet att ta revansch på sig själva när Polen stod för motståndet.

Precis som igår så inledde damlandslaget dagen och denna gång lyckades dem spela oavgjort mot Polen där Ida Lindqvist kvitterade i slutet av matchen vilket är ett positivt resultat och ett steg framåt.

För herrlandslaget blev det ett dystrare resultat mot Polen men det började bra. Herrarna gick upp i en ledning på 2-0 under första halvlek, en ledning som man tappade innan paus.

I den andra halvleken tog Polen ledningen som man ökade på flera gånger. Sverige försökte komma ikapp med flygande målvakt vilket gav en reducering men siffrorna rann iväg till 8-3 som blev det slutliga resultatet.

Nästa match för herrarna är på lördag då dem möter San Marino i Futsal Week. Damlandslaget spelar sin tredje gruppspelsmatch i turneringen på fredag mot värdnationen Kroatien.