Landslagstrion till Hammarbys damlag

Förra säsongen debuterade Hammarby i RFL och vilken succé det blev för Bajen som nådde semifinal som nykomling. På två säsonger har Hammarby gått från division 1 till att vara topp fyra i Sverige och nu fortsätter satsningen inför den kommande säsongen.

Det har hänt en hel del inom Hammarbys damlag sedan säsongen tog slut där en del stora förändringar har inträffat på olika plan. I organisationen har en ny sportchef presenterats i Ronja Molin. På tränarsidan har Benjamin Namini lämnat och ersatts av Zeynep Anar som i och med detta lägger skorna på hyllan. Den landslagsmeriterade målvakten har dem senaste säsongerna varit målvaktstränare för herrlaget i SFL, men nu går allt fokus åt sin roll som huvudtränare.

På spelarfronten har ett flertal spelare fått lämna truppen men nyförvärv har också presenterats där flera ansluter från Djurgårdens IF där landslagsduon Linda Lundström och Rebecca Rolin är dem mest meriterade. Även Paloma Grav som tidigare i år debuterade i landslaget, är klar för Hammarby.

Förändringar

IN: Paloma Grav (Mälarhöjdens IK), Linda Lundström (Djurgårdens IF), Rebecca Rolin (Djurgårdens IF), Mirjana Jovanovic (Djurgårdens IF), Olivia Waller (Djurgårdens IF), Zeynep Anar (Tränare), Ronja Molin (Sportchef)

Ut: Benjamin Namini (Tränare), Zeynep Anar (Slutar), Rebecca Lyxell, Fia Grönborg, Jasmin Perman, Alice Schönfeldt, Julia Bäckman

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img