ÖSK Futsal kickar igång säsongen – mot världsstjärnorna

Ricardinho i Örebro? Det är en blivande verklighet när Örebro SK Futsal till helgen rivstartar försäsongen med ett dubbelmöte mot Riga FC.

Om några veckor drar det Preliminära Champions League-kvalet igång för ÖSK Futsal som åker till Bulgarien för att försöka avancera på nytt till Main Round. För att komma väl förberedd inför detta så har två träningsmatcher mot utländskt motstånd bokats in.

Föregående säsong förberedde ÖSK Futsal inför Champions League genom att möta danska mästarna JB Futsal Gentofte i ett dubbelmöte, men denna gång kommer motståndet från Baltikum.

Motståndet blir denna gång Riga FC från Lettland, ett namn som kanske inte får någon att höja på sina ögonbryn men vissa namn i truppen imponerar desto mer. Portugisen och superstjärnan Ricardinho har nyligen anslutit sig till Riga men han är inte den enda namnkunniga spelaren.

Argentinaren Kiki Vaporak samt brassen Serginho är två andra spelare som kommer med stjärnglans.

”Är du futsalintresserad och vill uppleva något du aldrig tidigare gjort, då ska du ta dig till Örebro och Idrottshuset och se några av världens bästa futsalsspelare mäta sig mot ÖSK Futsal” skriver ÖSK Futsal bland annat på sina olika medier.

Dubbelmötet mot Riga FC spelas klockan 19.00 på fredag och klockan 14.00 på lördag, och matcherna kan endast ses på plats i Örebro.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img