Malki tillbaka i Norrköping – tvåmålsskytt i comebacken

Innan söndagens match i omgång 2 i SFL så hade Ignatius Malki inte spelat för Norrköping FK sedan 7 december 2019. Då gjorde han 4 mål när Norrköping besegrade FC Kalmar i division 1. Nu nästan fyra år senare så var han tillbaka i Norrköping där han fick spela en viktig roll när hans lag tog säsongens första seger i SFL.

Det började dock knackigt mot nykomlingen Kalmar som gick upp i en ledning på 3-1 där ett av målen kom efter att hemmalaget dragit på sig för många fouls. Norrköping skulle dock få in en viktig 2-3-reducering på halvtidssignalen.

I andra halvleken ökade Kalmar på sin ledning men det var också gästernas sista mål. Därefter skulle Malki via två vassa avslut kvittera och ge sitt lag ledningen. Kalmar skulle sedan göra ett försök med flygande målvakt som genererade två baklängesmål.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Norrköping FK – Kalmar United FK 7-4 (2-3)

Målen, Norrköping: Ignatius Malki 2, Kasper Ringqvist, Sanel Hamzic, Esat Jashari, Özgur Yasar, Fredrik Notice

Målen, Kalmar: Karwan Delashob 2, Samer Kaanan 2

Varning, Norrköping: Wheb Hussein, Esat Jashari, Ignatius Malki

Varning, Kalmar: Saman Eliassi, Lucas Quist

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img