Ny förlust för Västerås FC i division 1

Två matcher och två förluster. Västerås FC har verkligen inte fått den start på säsongen som de hade hoppats på.

Förra säsongen debuterade Västerås FC i SFL men åkte ur samma säsong efter att den då främste konkurrenten AFC Eskilstuna säkrat nytt kontrakt i den näst sista omgången efter att ha besegrat just Västerås.

Denna säsong blev det alltså spel i Division 1 Norra Svealand som inleddes föregående helg. Då föll Västerås FC hemma mot nykomlingen Söder Futsal med 3-6. Under fredagskvällen ställdes dem mot Futsal Club Bosna och någon revansch uteblev denna mörka höstkväll.

Istället så skulle förre Västerås-spelaren Barahona ge Bosna ledningen vilket hans lag gick till paus med. Jafari kvitterade tidigt i andra halvlek innan Bosna tog ledningen på nytt. En ny kvittering kom sedan efter självmål. Bosna tog ledningen ännu en gång och därefter rinner siffrorna iväg till 9-2 som också blev slutresultatet.

För Västerås innebär detta att man har noll inspelade poäng efter två omgångar medans Bosna har full pott på lika många matcher.

Matchfakta

Division 1 Norra Svealand

Futsal Club Bosna – Västerås FC 9-2 (1-0)

Målen, Bosna: Rasmus Arousell 2, Christiane Barahona, Mattias Rosell, Edin Bajramovic, Daniel Salim, Ferid Cakrama, Oliver Arousell, okänd

Målen, Västerås: Ali Aktbar Jafari, självmål

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img