Triss i förluster för ÖSK Futsal i Champions League

Tre matcher och tre förluster. Örebro SK Futsal fick respass i Main Round-kvalet i Champions League.

Örebro SK Futsal har denna vecka spelat Champions League-kval i Kroatiska Zagreb. Motståndare i kvalgruppen var arrangören och Futsal Dinamo som har en del svenskopplingar iform av förbundskaptenen Matija Dulvat samt förre SFL-spelare Danijel Dekanic. Även Daniel Matkovic som gjorde två säsonger i SFL, har ett förflutet i Dinamo. Andra lag i gruppen var Titograd från Montenegro och KSC Lubawa från Polen.

I den första matchen ställdes ÖSK Futsal mot Dinamo som man föll med 8-1. I match två blev det förlust mot Titograd med 7-2 medans i den avslutande matchen mot gruppvinnaren Lubawa så blev det förlust med 10-2. Trots förluster så lämnar ÖSK tävlingen med nya erfarenheter.

Resultat

ÖSK Futsal – Dinamo Futsal 1-8

ÖSK Futsal – Titograd 2-7

KSC Lubawa – ÖSK Futsal 10-2

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img