SFL: Resultaten från omgång 3

Förra veckan spelades omgång 3 i Svenska Futsalligan som bjöd på fem matcher. ÖSK Futsal som ursprungligen skulle ha mött FC Kalmar har fått sin match flyttad till ett annat datum, på grund av att ÖSK:s deltagande i Champions League krockade med SFL:s spelschema.

Omgången inleddes med ett Trestadsderby mellan två obesegrade lag. Uddevalla FC tog emot Skoftebyns IF i en match som hemmalaget lämnade med en klar seger.

I Eskilstuna skrevs det småländsk historia när Kalmar United FK tog sin första SFL-seger någonsin. Efter två tappra förluster så kom första segern borta mot AFC Eskilstuna. För AFC så får man fortsätta att vänta på första poängen tillsammans med FC Real International som även dem har noll poäng.

I Östergötland åkte IFK Göteborg på en rejäl törn mot Norrköping FK. Fjolårets SM-tvåa fick klara sig utan skyttekungen Younes Raisi och avstängde Roberto Dos Santos Goncalves, och hamnade omgående i ett underläge som växte och blev för svår att vända.

Fullständiga resultat nedan.

Resultat

Uddevalla FC – Skoftebyns IF 6-1

Hammarby IF – Borås AIK 4-3

AFC Eskilstuna – Kalmar United FK 3-4

FC Real Internacional – Örebro FC 4-6

Norrköping FK – IFK Göteborg 7-1

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img