Sosseh klar för ny SFL-klubb

Han värvades till Örebro SK Futsal inför säsongen – Nu är Alagie Sosseh klar för en ny SFL-klubb.

Från säsongen 2020/21 fram till föregående säsong tillhörde Alagie Sosseh Stallarholmens SK och Strängnäs FC som de hette innan de blev en del av Stallarholmen. Efter den senaste säsongen valde Stallarholmen att lägga sitt futsallag på is och flera spelare stod utan lag helt plötsligt.

För Sosseh blev valet de regerande mästarna Örebro SK Futsal som han spelade med under försäsongen som inkluderade spel i den första kvalrundan i Champions League. Efter detta lämnade han ÖSK Futsal och gjorde en kort sejour för Västerås FC som innefattade två division 1-matcher där Västerås föll.

Nu är det klart att den store pivoten återvänder till SFL. Under Onsdagskvällen gick Norrköping FK ut med nyheten att han är klar för dem.

Alagie Sosseh har representerat futsallag som Hammarby IF, Stallarholmens SK, Örebro SK Futsal och Västerås FC.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img