ÖSK tillbaka som vinnare – sex mål av Gantzhorn

Sex gjorda mål! William Gantzhorn hade en lyckad dag i Småland när han både gav sitt Örebro seger men också gick upp i en skytteligaledning.

Örebro SK Futsal hade inför matchen fyra raka förluster om man räknar in både SFL och Champions League-kval. Nykomlingen Kalmar United FK stod för motståndet och gästerna från Närke visade klass och stor revanschlust där man tidigt gick upp i en ledning som man inte tappar. Segersiffrorna till örebro blev 9-4.

Den danske landslagsmannen William Gantzhorn hade stor show på planen där han hittade nätet hela sex gånger, en insats som gör att han tillfälligt ledder skytteligan med 8 mål på tre spelade matcher. Segern gör att ÖSK går upp på sex poäng efter tre spelade matcher i SFL.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Kalmar United FK – Örebro SK Futsal 4-9 (2-4)

Målen, Kalmar: Samer Kaanan 2, Karwan Delashob, Faiz Abdelaziz Benatallah

Målen, Örebro: William Gantzhorn 6, Leonardo Mieli 2, Pirata

Varning, Kalmar: Nicolaus Vekurinmäki

Varning, Örebro: Miran Abdulrahman 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img