Tauan lämnar ÖSK Futsal – klar för ny klubb

Maicon Tauan var med och vann två SM-guld med Örebro SK Futsal – nu lämnar han mästarna för spel i ett av våra nordiska grannländer.

Maicon Tauan har lyst med sin frånvaro i ÖSK Futsal under inledningen av Svenska Futsalligan. Förklaringen är att han har varit i Finland och spelat till sig ett kontrakt för FC Kemi som i skrivande stund ligger tvåa i den finska ligan.

Tauan presenterades under helgen och det var då debuten kom när Kemi besegrade KaDy Futsal som nyligen har spelat Champions league. Tauan skulle få presentera sig för den finska publiken genom att göra matchens första mål, där hans lag besegrade KaDy med 2-1.

Maicon Tauan har i SFL representerat Skoftebyns IF och ÖSK Futsal där han vann två SM-guld och ett silver med det sistnämnda laget.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img